Τεχνική Υποστήριξη

Η MELCAL απο το 1990 δραστηριοποιείται δυναμικά και έντονα στο χώρο του εξοπλισμού.

Βασισμένη σε ένα ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ επανδρωμένο με τεχνικούς άριστης κατάρτισης και τέλεια εκπαιδευμένους, με τμήμα έρευνας και νέας τεχνολογίας, με τμήμα μελέτης και σχεδίασης και ηλεκτρολογικό τμήμα είναι έτοιμη να δεχθεί τις προκλήσεις για τις πιο δύσκολες εγκαταστάσεις δίνοντας σύγχρονες και οικονομικές λύσεις για την άριστη λειτουργία των μηχανοστασίων και στις πιο δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Λύσεις μοναδικές με ασφάλεια και αξιοπιστία για τον δικό σου χώρο.

Εγγύηση η πολυετής πείρα μας στα συστήματα εφαρμογής ψύξης.

24ωρη Τεχνική Υποστήριξη

Η εταιρία μας μπορεί και εξασφαλίζει στους πελάτες της συμβόλαιο 24ωρης τεχνικής υποστήριξης. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ανακαίνιση

Μόνο η MELCAL η οποία βασισμένη στο άρτια εκπαιδευμένο τεχνικό της τμήμα, έχει την δυνατότητα αλλαγής των ψυγείων σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

Έτσι απλά μετά το πέρας της εργασίας του καταστήματος του Σαββάτου παραδίδεται την Δευτέρα εντελώς ανακαινισμένο από τα ψυγεία μας. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ο χρόνος λειτουργεί εις βάρος της ποιότητας της εγκατάστασης. Επίσης μπορεί να γίνει και σε ημέρα που θεωρείται αργία. Με αυτόν τον τρόπο δίδεται μια εντελώς διαφορετική όψη στο κατάστημα σας, χωρίς να χάνετε χρόνο και πωλήσεις, ενώ εντυπωσιάζεται ο πελάτης σας από την καινοτομία.

Πελάτες μας (ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ-ΜΕΤΡΟ-ΜΠΑΛΗΣ-ΜΑΣΟΥΤΗΣ- ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ κ.α) εφαρμόζουν αυτόν τον τρόπο ανακαίνισης από 300m2 έως και 2000m2, αρκετά χρόνια τώρα.

Τεχνική υποστήριξη μέσω Η/Υ

Το TELEVΙS είναι ένα πρόγραμμα που λειτουργεί σε περιβάλλον Windows 98 , Windows ΧΡ και το οποίο έχει αναπτυχθεί για τον έλεγχο και την απομακρυσμένη διαχείριση των συστημάτων που χρησιμοποιούν τη σειρά οργάνων ELIWELL που είναι συμβατά με το TELEVIS. Αφού εγκαταστήσετε τις ειδικές συσκευές που συνδέονται στο δίκτυο στην σειριακή θύρα του υπολογιστή σας καθώς και το λογισμικό TELEVIS, θα μπορείτε :

 

  • Να ελέγχετε πλήρως όλες τις λειτουργίες των συσκευών
  • Να παρακολουθείτε την κατάσταση των συσκευών
  • Να παρακολουθείτε και να καταγράφετε στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας τα δεδομένα που συλλέγονται μέσω των αισθητήρων των συσκευών
  • Να παρακολουθείτε και να ελέγχετε όλες τις καταστάσεις συναγερμού
  • Να χρησιμοποιείτε διάφορες λειτουργίες για την ανάλυση και την αποθήκευση δεδομένων

Έτσι ο υπολογιστής σας γίνεται το σημείο από όπου ελέγχονται τα συστήματα ενός ολόκληρου κτιρίου (π.χ. μονάδες ψύξης, φώτα, πόρτες σε ένα σούπερ μάρκετ).

Το δίκτυο Televis ελέγχετε από απομακρυσμένο σταθμό μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης (με μόντεμ). Έτσι το προσωπικό που ελέγχει τα συστήματα δεν είναι υποχρεωμένο να εργάζεται όπου είναι εγκατεστημένο το δίκτυο Τelevis επιπλέον, τα κέντρα Σέρβις έχουν δυνατότητα ελέγχου ενός ή περισσοτέρων συστημάτων από ένα σημείο

ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
MELCAL