Προϊόντα

Η εταιρεία MELCAL, βρίσκεται πάντα δίπλα σας με στόχο να σας βοηθήσει να επιλέξετε τον σωστό επαγγελματικό εξοπλισμό για την επιχείρηση σας. Αναλαμβάνουμε την μελέτη και τον σχεδιασμό των κατάλληλων μηχανολογικών εξοπλισμών που αναζητάτε για τον επαγγελματικό σας χώρο. Στη συνέχεια, φροντίζουμε για την ασφαλή μεταφορά τους, την τοποθέτηση και εγκατάσταση τους, εξασφαλίζοντας σας ένα ανώτερο και ποιοτικό after sales service. Κατασκευάζουμε ψυκτικούς θαλάμους με βιομηχανικά πάνελ, σε οποιαδήποτε διάσταση επιθυμείτε καθώς και θαλάμους συγκεκριμένων διαστάσεων με εμπορικά πάνελ με κλειδιά.

Η πλούσια και μεγάλη γκάμα των προϊόντων μας, μπορεί να εξοπλίσει κάθε είδους επιχείρηση όπως: ξενοδοχεία, χώρους μαζικής εστίασης, εταιρείες catering, κυλικεία, καφετέριες, ζαχαροπλαστεία κ.α. Επίσης, αναλαμβάνουμε τον εξοπλισμό καταστημάτων, όπως: super market, κρεοπωλεία, μίνι μάρκετ, μανάβικα, ιχθυοπωλεία κ.α.

Στην ιστοσελίδα μας μπορείτε να δείτε δείγματα από το προϊόν που αναζητάτε. Σε περίπτωση όμως που δεν βρήκατε αυτό που ψάχνετε, μπορείτε να μας τηλεφωνήσετε για οποιαδήποτε πληροφορία στο 210-5594670 ή να μας επισκεφθείτε στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας στον Ασπρόπυργο. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!