Η Εταιρία

Η MELCAL Α.Ε.Β.Ε. δραστηριοποιείται στον κλάδο του επαγγελματικού εξοπλισμού από το 1990 και ειδικά στο χώρο των καταστημάτων όπως: super market – mini market – κρεοπωλείων – καταστημάτων μαναβικής καθώς επίσης και στον χώρο της μαζικής εστίασης, όπως εστιατόρια – bar – catering – ξενοδοχεία, με επαγγελματικά ψυγεία εισαγωγής και ανοξείδωτους ψυκτικούς θαλάμους Ελληνικών εργοστασίων.

Η καθιέρωσή της στην Ελληνική αγορά και το εκτεταμένο πελατολόγιο της – Μεγάλων Αλυσίδων Super Market – προήλθε από την υψηλών προδιαγραφών ποιότητα των Επαγγελματικών Ψυγείων SURFRIGO & DETROIT του GRUPPO DE RIGO Ιταλίας, τα οποία αντιπροσωπεύει από το 1991 - και τα οποία πληρούν όλες τις πιστοποιήσεις και προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Νομοθεσίας. Συγκαταλέγονται δε, στα κορυφαία ψυγεία του κόσμου, με κύρια πλεονεκτήματα του την αξιόπιστη λειτουργία τους, τη στιβαρή τους κατασκευή, την οικονομική λειτουργία τους, τις ανταγωνιστικές τιμές πώλησης, το απαράμιλλο Ιταλικό design και την ψυκτική υποστήριξη υψηλών προδιαγραφών των προσφερόμενων MULTI ή μηχανημάτων εισαγωγής. Διαθέτουμε πλήρες δίκτυο Service & Τεχνικών σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Με γνώμονα τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις, τις τάσεις της αγοράς και τον ευχαριστημένο πελάτη, προσπαθούμε πάντα να προσφέρουμε λύσεις που θα εξασφαλίσουν το καλύτερο αποτέλεσμα που θα ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό επαγγελματία. Για εμάς, κάθε μελέτη, σχεδιασμός και υλοποίηση ενός επαγγελματικού χώρου γίνεται πάντα με στόχο την καλύτερη δυνατή προβολή των προϊόντων του καθώς και την ορθή λειτουργία του, στον ελάχιστο χρόνο παράδοσης και στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Για οτιδήποτε χρειάζεστε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας! Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, βρίσκεται πάντα στη διάθεση σας, για να βοηθήσει με τον καλύτερο δυνατό και ποιοτικό τρόπο, στην επιτυχία της επένδυσης σας.